De Groenenberg

Deze avond verzorgen Herman van der Schaar en Ymetje Cluysenaar het hoofdgerecht, Mieke van Wagenberg de soep en Mariet van Veen het toetje. 

Het menu voor deze avond is: 
 
Voorgerecht 
    –  Courgette soep
 
Hoofdgerecht 
    –  Zuurkool stamppot met hazenpeper en voor de vegetariërs met stiltonkaas plus cranberries.
    –  Warme appelmoes 
 
Toetje
    –  Gevulde speculaas 
 
Opgave voor maandagavond 25 november via e-mail  vrijdagavondcafeglimmen@gmail.com.
Graag opgeven als u vegetarisch wilt eten. 
Deze avond is Alice Westerdijk de coördinator.
Het maximum aantal deelnemers is 25
De prijs voor de maaltijd is € 10,00.  
 
Het kan zijn dat er meer aanmeldingen zijn dan dat er plaats is. Heeft u zich opgegeven en hoort u niets dan kunt u komen eten. Is het vol dan krijgt u bericht van ons. Dat hoort u uiterlijk dinsdag 26 november. 
Mocht u zich vanaf woensdag 27 november voor de maaltijd (moeten) afmelden dan vragen wij u alsnog de maaltijd te betalen. De ervaring leert dat de kok dan al kosten heeft  gemaakt.