De Groenenberg
17 oktober 2024
Deze avond verzorgen Herman van der Schaar en Ymetje Cluysenaar het hoofdgerecht, Mieke van Wagenberg de soep en Mariet van Veen het toetje.
Het menu voor deze avond is:
Voorgerecht
– Courgette soep
Hoofdgerecht
– Zuurkool stamppot met hazenpeper en voor de vegetariërs met stiltonkaas plus cranberries.
– Warme appelmoes
Toetje
– Gevulde speculaas
Opgave voor maandagavond 25 november via e-mail vrijdagavondcafeglimme n@gmail.com.
Graag opgeven als u vegetarisch wilt eten.
Deze avond is Alice Westerdijk de coördinator.
Het maximum aantal deelnemers is 25
De prijs voor de maaltijd is € 10,00.
Het kan zijn dat er meer aanmeldingen zijn dan dat er plaats is. Heeft u zich opgegeven en hoort u niets dan kunt u komen eten. Is het vol dan krijgt u bericht van ons. Dat hoort u uiterlijk dinsdag 26 november.
Mocht u zich vanaf woensdag 27 november voor de maaltijd (moeten) afmelden dan vragen wij u alsnog de maaltijd te betalen. De ervaring leert dat de kok dan al kosten heeft gemaakt.