Laatste nieuws december 2022

De Groenenberg

Namens de Groenenberg wens ik alle lezers een gezellige kerst en een mooie jaarwisseling. We blijven hopen op meer rust en vrede in onze samenleving en in de wereld om ons heen en als dorpshuis willen we een plek zijn waar we dat enigszins oefenen. Op een goede manier met elkaar omgaan met respect en vergevingsgezind, want bij alles wat er geweldig goed gaat gebeurt er ook nog wel eens wat, wat je niet hoopt, het blijft mensenwerk.

We doen volop mee in de ontwikkelingen van het beweegplein en wie weet nog meer; wat zou het toch mooi zijn om voor ons dorp een centrum te realiseren waar je gewoon alles samen kunt doen, waar drukte is en vooral gezelligheid en de mogelijkheid om te sporten of gewoon bewegen. De Jeu de Boules en dan nog al uitgebreid.

Het kerstdiner is geweest en we gaan op naar de activiteiten rond de jaarwisseling. We hopen dat een aantal mensen als vrijwilliger in de nacht van oud en nieuw ons dorpshuis wil bedienen, zodat we elkaar als dorpsgenoten meteen een gelukkig nieuwjaar kunnen wensen. Dat waren we gewend, maar met de Corona-maatregelen hebben we een aantal keren gemist, dat kunnen we nu inhalen.

Gelukkig is de Sylversterloop van ATC ook weer gewoon vanuit de Groenenberg; een grote drukte, gezellig en hopelijk met veel deelnemers en publiek. We gaan er van uit dat we vrijdag 6 januari de nieuwjaarsbijeenkomst van Plaatselijk Belang en de Groenenberg in het dorpshuis kunnen houden. Iedereen van harte welkom zo rond de klok van acht.
We hopen op een goed 2023.

Jan Hommes, voorzitter de Groenenberg