vrijdagavondcafé op vrijdag 31 mei in De Groenenberg

De Groenenberg
Afgelopen vrijdag 17 mei aten wij met een uitgebreide groep gasten een lekkere maaltijd van de 3 koks Miep Romkes (hoofdgerecht), Bonnie Scheltens (toetje) en Mieke van Wagenberg (soep). Een succes. Het was lekker en gezellig. Met de hulp van coördinator Herman van der Schaar, assistent coördinatoren Mariet van Veen en Grace Leentvaar en gastheer Jur Huisman en gastvrouw Wia Huisman liep alles op rolletjes.  Heerlijk.  

Volgende week vrijdag 31 mei bent u voor de laatste keer dit seizoen van harte welkom op het Vrijdagavondcafé in het dorpshuis De Groenenberg. 
Vanaf 18.00 uur is het dorpshuis open, de avond sluit om 21.00 uur. 
Het eten begint om 18.45 uur. 
Deze avond zijn onze koks Frederiek Reitsma en Wia Huisman.
 

Het menu van 31 mei bestaat uit de volgende gerechten:

 
Voorgerecht:
Frisse salade van tomaatjes, mozzarella, pesto en pijnboompitten 
 
Hoofdgerecht:
Pita Gyros met Tzatziki en Griekse salade; er is ook een vegetarische variant. 
 
Nagerecht:
Kwark, Slagroom en fruit 
 
U kunt zich aanmelden tot maandagavond 27 mei via e-mail  vrijdagavondcafeglimmen@gmail.com. Graag melden als u vegetariër bent. 
Deze avond is Alice Westerdijk de coördinator.
Het maximum aantal deelnemers is 25.
De prijs voor de maaltijd is € 10,00.  
 
Het kan zijn dat er meer aanmeldingen zijn dan dat er plaats is. Heeft u zich opgegeven en hoort u niets dan kunt u komen eten. Is het vol dan krijgt u bericht van ons. Dat hoort u uiterlijk dinsdag 28 mei. 
Mocht u zich vanaf woensdag 29 mei voor de maaltijd (moeten) afmelden dan vragen wij u alsnog de maaltijd te betalen. De ervaring leert dat de koks dan al kosten hebben gemaakt.